Facebook


Ik lees wel eens dingen op Facebook en dan denk ik: Wat val jij me tegen! Andersom ook hoor. Doordat sommige mensen heel frequent hele grappige dingen plaatsen krijg je een goede kijk op hun humor.

Er zijn mensen die overal op reageren en er zijn er die nergens op reageren. Je hebt aandacht trekkers, de alleen maar positieve berichten plaatsers en de depressieven. Je hebt de blijen en de bozen. Je hebt de voedsel plaatsers en de drinkers. De tenenfoto’s en de selfies.

Heel veel dieren komen er ook voorbij en natuurlijk niet te vergeten kinderen. Of kleinkinderen. Er worden filmpjes gedeeld met muziek, grappige filmpjes, en filmpjes die zelf gemaakt zijn. Nieuws staat er op en discussies ook. Vakanties in prachtige oorden en meningen heeeeeel veel meningen.

Er worden dingen verkocht via Facebook en woonruimte gezocht. Aandacht gevraagd voor de meest uiteenlopende zaken. Vriendschappen worden gesloten en weer afgebroken. Soms word ik blij van Facebook. Ook wel eens verdrietig.

Over het algemeen voelt het alsof ik een hele grote groep mensen om me heen heb die ik kan inschakelen naar behoeven. Net zoals ik voor ieder van jullie een schakeltje in je leven ben zijn jullie dat voor mij.

Dankjewel daarvoor. Ik ben blij met mijn (Facebook) vrienden. Zeker omdat ik weet dat ik een aantal van jullie wellicht nooit meer zou spreken als er geen fb zou zijn. Omdat mensen nu eenmaal komen en gaan in elkaars leven.

Dank jullie wel voor jullie vriendschap.